Zirvede Garanti’li büyük yarış

Kayak ve snowboard tutkunlarının heyecanla beklediği, Garanti Bonus Card’ın katkısıyla Plus Event Marketing tarafından düzenlenen Bonus Snow Masters yarışları, 12-14 Ocak tarihleri arasında Uludağ’da yapıldı.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Bonus Snow Masters Yarışları, yine çok çekişmeli geçti. Pist açılışını Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar’ın yaptığı yarışlara katılanlar arasında Ebru Büyükbayrak, Zeynep Taviloğlu, Lal Denizli, Emre Hattat, Murat Eczacıbaşı gibi birçok tanınmış isim vardı. Minikler, çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 ayrı grupta, kayak ve snowboard olmak üzere 2 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmada dereceye girenler, Türkiye Kayak ve Snowboard Şampiyonası elemelerine katılmaya hak kazandı.Hürriyet

Lal Denizli, "Board çocuklar 2 bayanlar" kategorisinde birinci olurken, Emre Hattat ise "Board çocuklar 1 erkekler" kategorisinde ikinci sıraya yerleşti. Hülya Koçyiğit’in büyük torunu Neslişah Alkoçlar, katıldığı Bursa Şampiyonası’nda "Kayak genç 2 kategorisinde" birincilik kazandı. "Büyük Slalom"da birinciliği rakiplerine kaptırmayan Alkoçlar, yarıştığı ikinci kategori "Küçük Slalom"da ise ikinci oldu. Yurt dışında okuyan ve Bursa, İstanbul, İngiltere arasında mekik dokuyan Neslişah Alkoçlar, yeniden Türkiye Şampiyonası ve Kayak Milli Takımı’na girmeye hak kazandı.

Gözde YILMAZ

Hürriyet


Annesi Taksim’de coştu oğlu Uludağ’da yarıştı

Buz Bar’ın ortakları Lal Dedeoğlu ve Ender Sanal’ın İstanbul-Taksim’de, eski Taxim Night Park’ın yerinde açtıkları Dans Bar, kısa zamanda adını duyurdu, geniş bir müdavim kitlesi kazandı. Mekana geçtiğimiz hafta sonu uğrayanlar arasında Esra Gürsoy da vardı. Eğlenmeye eşi Sinan Gürsoy yerine arkadaşı Mine Kalpakçıoğlu ile çıkan Esra Hanım, alkolü fazla kaçırınca gecenin sonunda otomobiline şoförünün yardımıyla binebildi. Esra Hanım’ın Mehmet Dereli ile evliliğinden olan oğlu Emin Dereli ise aynı gün Uludağ’da, Bonus Snow Masters yarışlarında yarışıyordu. Dereli, Snowboard Genç Erkekler Birinci Kategori’de 3’üncü oldu.

İtalya’ya gittilerHürriyet

Mavi Jeans Genel Müdürü Deniz Erda ile televizyon yapımcısı ve İtalyan restoran zinciri Pastarito’nun Türkiye temsilcilerinden eşi Ebru Keser Erda, geçtiğimiz hafta oğulları Batu ile birlikte İtalya’ya gitti. İzmir’de hizmet veren Pastarito’nun ikinci şubesini şubat ayının ortalarında İstanbul-Suadiye’de açacak olan Ebru Hanım, İtalya’daki zamanının çoğunu iş görüşmeleriyle geçirdi. Ebru Keser Erda, 2008 yılı sonuna kadar Türkiye’deki restoran sayılarının 14’ü bulacağını söylüyor.

Yazarın Tüm Yazıları