Ziko ve Eriksson

Güncelleme Tarihi:

Ziko ve Eriksson
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2010 00:00

Brezilyalı hoca, bir aracı vasıtasıyla Türkiye’ye hemen gelebileceğini iletti. İsveçli Eriksson’un Fenerbahçe’de çalışmak için hazır olduğunu bildiren faks ise menajeri aracılığıyla kulübe ulaştırıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de teknik direktör sorunu hala belirsizliğini koruyor. Yönetime yakın kaynaklar Başkan Aziz Yıldırım’ın, Aykut Kocaman ile yola devam etmek istediğini ve Kocaman’a çok güvendiğini ifade etseler de henüz resmiyet kazanan bir gelişme yok.
Ama dün Başkan Aziz Yıldırım’ın bir açıklaması Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı. Yıldırım çok yakın arkadaşı gazeteci Alaattin Metin’e şunları söylüyor:
“Her gün kulübe yüzlerce menajer, avukat telefon edip, faks çekerek antrenör ve futbolcu öneriyor. Fenerbahçe o kadar büyük kulüp ki ünlü hocalar ve futbolcuların hepsi gelmeye can atıyor. Biz Pellegrini için kimseyle konuşmadık, teklif de yapmadık. Tam tersine Josico’nun menajeri Vicente Montes telefon ederek bu hocayı bize önerdi. Hatta konuşmayı yaparken Aykut Kocaman da yanımdaydı. Ve kendisine açık açık hoca aramadığımızı ve bizim böyle bir sorunumuz olmadığını da söyledim.”
O isimlere ulaştık
Hürriyet Aziz Yıldırım’ın ifadesinde yer alan ve kulübe faks gönderen teknik direktörlerin ikisine ulaştı.
Bunlardan biri Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşıyan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Arthur Zico.
Şu anda Brezilya’nın Rio kentinde futbol okulunun başında olan Zico, “bir aracı” vasıtasıyla Fenerbahçe’ye ulaştı ve sarı lacivertli kulüpte görev almak için hazır olduğunu bildirdi.
Fenerbahçe Kulübü’nü menajeri vasıtasıyla arayan ikinci isim bir dönem İngiltere Milli Takımı’nı da çalıştıran ve şu anda boşta olan Sven-Goran Eriksson oldu.
Kocaman’ı duyuracaklar
Eriksson’un Fenerbahçe’de çalışmak için hazır olduğunu bildiren faks menajeri aracılığıyla kulübe ulaştırıldı.
Sarı lacivertli yönetim henüz “Daum ile devam mı, Aykut ile tamam mı?” sorusunun yanıtını verebilmiş değil. Ancak Aziz Yıldırım, “Antrenör aramıyoruz. Daum ile oturup konuşacağız. Ortak bir noktayı bulursak el sıkışıp ayrılacağız” diyerek Kocaman’a sıcak baktığının altını bir kez daha çizdi.
Önümüzdeki günlerde Kocaman’ın teknik adamlığı resmen açıklanacak gibi görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!