Zaferin şifresi özgürlük!

Güncelleme Tarihi:

Zaferin şifresi özgürlük
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2013 01:23

Yabancı kontenjanı nedeniyle ligde sadece 6 lejyonerini kullanabilen Fatih Terim, yarınki R.Madrid maçında özgürce hareket edebilecek. Dev maça en az 7 yabancı oyuncuyla başlayacak olan Terim, diğer yabancılarını da yedek soyunduracak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Federasyo-nu’nun (TFF) 6+0+4 yabancı kontenjanına en büyük tepkiyi Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ‘sınırsız yabancı’yla oynayacak. Ligde sadece 6 yabancısını sahaya süren, 4’ünü ise tribüne göndermek zorunda kalan Fatih Terim, Real Madrid ile başlayacak Devler Ligi serüveninde bütün yabancılarından faydalanabilecek. Terim, yarınki Real’e karşı ilk 11’e 7 yabancısının ismini yazdı ama Bruma’nın fizik kondisyonunu yeterli bulursa bu sayı 8’e de çıkabilecek. Diğer yabancılar da yedek soyunacak. Bu isimler de Dany ile Amrabat olacak.

1-ON YABANCI KULLANACAK

6+0+4 yabancı sınırlamasının cere-mesini ligde çeken Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde ise özgürlüğün tadını yaşayacak! Terim, Real’e karşı ilk 11’de Muslera, Eboue, Chedjou, Riera, Melo, Sneijder ve Drogba’yı oynatacak. Bruma hazır olursa o da sahada olacak.
Dany ve Amrabat da yedek soyunacak.

Haberin Devamı

2-A2 İLE MAÇ YAPTIRDI

Fatih Terim, ligdeki yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle yararlanamadığı yabancılarını, Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik 90 dakikaya hazırlamak için önceki gün A2 takımı ile sürpriz bir ant-renman maçı oynattı. Çünkü Riera, Dany, Chedjou ve Amrabat’ın maç temposu düşüktü.

3-SOL KANAT RRERA’NIN

Bu sezon henüz forma giyemeyen Riera, yarın sahada olacak. Antalyaspor maçında silik ve kötü bir performans sergileyen, G.Saray’ın yediği golde ise asisti yapan Isaac’ı kaçıran Hakan Balta, yedeğe çekilecek. Terim dünkü taktik çalışmada Hakan’ın yerine Riera’yı oynattı.

4-SNEIJDER VE SELÇUK MÜJDESİ

Sakatlıkları olduğu için Antalya karşısında riske edilmeyen Selçuk ile Sneijder de Real Madrid’e karşı sahada olacak. Terim, sakatlıklarını atlatan iki önemli isme orta sahada görev verecek. Bu durumda Amrabat ile Engin Baytar maça yedek kulübesinde başlayacak.

5-HAMİT OLMAZSA SABRİ-BRUMA

Sakatlığı nedeniyle Eskişehir ve Antalya karşısında oynayamayan Hamit için karar bugün verilecek. Hamit, yetişemez ise Terim’in sağdaki tercihi Sabri ya da Bruma olacak. Antalya karşısında oyuna sonrada giren ve Drogba’ya asist yapan Sabri, Real Madrid maçında formayı kapmaya daha yakın.

Haberin Devamı

Bale İstanbul’a geliyor

SARI kırmızılı ekibin rakibi Real Madrid’in 20 kişilik İstanbul kafilesindeki isimler belli oldu.Yeni transfer Gareth Bale’in de yer aldığı kadroya sakat olan Marcelo, Xabi Alonso, Coentrao ve Raphael Varane alınmadı.

Taktik çalıştılar

GALATASARAY,, Real Madrid hazırlıklarını dün basına kapalı taktik çalışmayla sürdürdü. Sakatlıkları geçen Melo, Selçuk, Sneijder ve Drogba da idmana çıktı. Semih’in tedavisi sürerken Hamit salonda çalıştı. Aslan, bugün son çalışmayı yapıpkampa girecek.

ASLAN’IN REAL 11’İ

Muslera
Eboue
Semih
Chedjou
Riera
Sabri
Melo
Selçuk
Sneijder
Drogba
Burak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!