Yine elemede kaldı

Güncelleme Tarihi:

Yine elemede kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2011 15:08

ATP Masters 1000 Serisi'nin etaplarından biri olan Madrid turnuvasında eleme oynayan Marsel İlhan, klasmanın 60 numarası İspanyol rakibi Daniel Gimeno-Traver'e kaybetmekten kurtulamadı.

Haberin Devamı

ATP Dünya sıralamasında 107 numarada bulunan Türk tenisçi Marsel İlhan, İspanya'nın başkenti Madrid'de eleme maçlarıyla başlayan Madrid Masters'a ilk mücadelede havlu attı. İlhan, 60 numara Daniel Gimeno-Traver ile oynadığı maçı 7-6, 7-5'lik setlerle kaybetti.

Geçen yıl Şanghay Masters elemesinde yendiği Gimeno-Traver'e karşı karşılaşmaya servis kırarak başlayan Marsel, ilk sette 5-3 geriye düştü. Servis kırıp seti tie-break'e uzatan Marsel, buna karşın son oyunu 7/2'lik skorla rakibine verdi. İkinci sette iyi return yapamayan İlhan, buna karşın ilk beş oyunda rakibine servis kırma puanı da vermedi. Rakibinin servis kullandığı onuncu oyunda sete iki puan uzakta olan Marsel, iki beraberlik oluşan bu oyunu alamayınca durum 5-5 oldu. Bir sonraki oyunu kazanan Gimeno-Traver, kendi servislerinde mücadeleyi tamamladı. 1 saat 40 dakikalık maçta Marsel İlhan, servis puanlarının yüzde 59'unu alırken, bu oran rakibi için yüzde 69 olarak gerçekleşti.

Haberin Devamı

Marsel İlhan, önceki hafta Barcelona Açık için oynadığı eleme mücadelesinde de ana tabloya kalmayı başaramıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!