Yıldız Milliler Barcelona yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Milliler Barcelona yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2012 11:00

Yıldız Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Yıldız Kız Milli Takımı, hazırlıkları kapsamında Casteldefels Turnuvası'na katılmak üzere İspanya'nın Barcelona kentine gitti.

Macaristan'ın Miskolc kentinde, 12-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan ay-yıldızlılar, Casteldefels Turnuvası'nda Belçika, Fransa ve İspanya takımlarıyla karşılaşacak. Milliler, yarın ilk maçında TSİ 21.00'de ev sahibi İspanya ile mücadele edecek. Ay-yıldızlılar, 30 Haziran Cumartesi günü TSİ 19.00'da Fransa, 1 Temmuz Pazar günü ise TSİ 19.00'da Belçika ile mücadele edecek.

Yıldız Kız Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Fırat Okul, İspanya yolculuğu öncesi yaptığı açıklamada, kalitesi yüksek takımlarla karşılaşacaklarını belirtirken, “Avrupa Şampiyonası'nda derece almış takımlarla kendimizi sınayacağız. Belçika grubumuzda olan bir takım, bu yüzden onları tanımak adına değerli bir turnuva olacak” dedi.

Casteldefels Turnuvası'na mücadele edecek milli takım kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
Aylin Darınç, Selin Kesen, Şerife Alberi Onar (BOTAŞ Spor), Melis Gülcan, Şelale Kepenç, Melisa Korkmaz (Fenerbahçe), Buse Özek, Sevgi Uzun, Beylem İlba (Beşiktaş), Betül Erkoyuncu, Rojin Karahan (İstanbul Üniversitesi), İlknur Yıldızhan (Tarsus Belediye).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!