Yıldız atletlerimiz Balkan Şampiyonu

Güncelleme Tarihi:

Yıldız atletlerimiz Balkan Şampiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 13:29

Eskişehir'de düzenlenen 4. Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye, takım halinde erkeklerde birinci, bayanlarda da ikinci oldu.

Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası Eskişehir’deki Vali Sami Sönmez Spor Kompleksi'nde yapıldı. Şampiyonaya Türkiye, Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan, Romanya ve Moldova’dan 81’i bayan, 183’ü erkek olmak üzere toplam 264 sporcu katıldı.

Zevkli ve çekişmeli geçen şampiyonada Yıldız Atletizm Milli Takım sporcularından İzzet Zafer 100 metrede, Buğra Eruygun 110 metre engellide, Şükrü Yaman 800 metrede ve Resul Çevik de 1500 metrede birinciliği elde ederek altın madalya kazandı. Yıldız milliler 4x100 metre bayrak yarışında da birinciliği kazandı. Bayanlarda Hande Yazıcıoğlu ise 800 metrede Türkiye’ye altın madalya kazandırdı.

Atletizm Şampiyonasını Vali Vekili Ekrem Ballı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, 1500 metrede birinci olan Eskişehir bölgesi atleti Resul Çevik’i kutlayarak bir altın hediye etti. Arduç, Resul Çevik’in Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporcusu olduğunu belirterek, "Resul ile gurur duyduk" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!