Yıldırım, Mosturoğlu ve Ekşioğlu'nun kötü şöhret sahibi olmadıkları kabul edildi

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım, Mosturoğlu ve Ekşioğlunun kötü şöhret sahibi olmadıkları kabul edildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2013 09:20

Ve Fenerbahçe'de kritik 2 gün başladı... Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar, Hulusi Belgü ve Yamen Uzun'un aday olduğu Fenerbahçe Kongresi'nde bugün konuşmaların yapılacağı Genel Kurul Toplantısı var... Kritik toplantıda, 3 Temmuz sürecinde yargılanan isimlerden yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu, konuşma için kürsüye geldiklerinde üyeler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.. Öte yandan kongrede Fenerbahçe yönetimi oy bilrliğiyle de ibra edildi. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın, İlhan Ekşioğlu'nun ve Şekip Mosturoğlu'nun 'Kötü Şöhret Sahibi' olmadığı kabul edildi.

Haberin Devamı

Çok sayıda Fenerbahçeli'nin katılım göstereceği Genel Kurul toplantısı Ülker Sports Arena'da gerçekleştiriliyor...

AZİZ YILDIRIM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN KONGRE KONUŞMASI

BAŞKAN ADAYI YAMEN UZUN'UN KONUŞMASI

FENERBAHÇE GENEL KURULU'NDAN FOTOĞRAFLAR

HULUSİ BELGÜ ADAY OLAMAYACAK

EK BÜTÇE KABUL EDİLDİ

Fenerbahçe Olağanüstü Kongresi'nde ek bütçe talebi oybirliği ile kabul edildi.

KÖTÜ ŞÖHRET SAHİBİ OLMADIKLARI KABUL EDİLDİ

Fenerbahçe Kongresi'nde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İlhan Ekşioğlu'nun ve Şekip Mosturoğlu'nun 'Kötü Şöhret Sahibi' olmadığı kabul edildi.

O KUPA YÖNETİM KURULU MASASINDA

Fenerbahçe'nin kazandığı kupalar da salona getirildi. Tüm kupalar bir yerde toplandı ancak futbol takımının 2010-2011 sezonunda kazandığı şampiyonluk kupası Yönetim Kurulu masasına koyuldu.

Haberin Devamı

SALON DIŞINDA SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ / FOTO GALERİ

SALON DIŞINDA TOMA'LAR VAR

Ülker Sport Arena'nın dışında güvenlik güçleri de geniş çaplı önlemler almış durumda. Birçok Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı(TOMA) salon dışındaki yerini almış durumda... Ayrıca salondaki herhangi bir gerginlik ihtimaline karşın çevik kuvvet poliside hazır bekletiliyor.

AZİZ YILDIRIM, 61. YAŞ GÜNÜNDE KONGRE HEYECANI YAŞIYOR

Başkan Aziz Yıldırım, 61. yaş gününde kongre heyecanı yaşıyor. Doğum tarihi 2 Kasım 1952 olan Yıldırım, doğum gününde, Fenerbahçe Kulübü'ne yeniden başkan seçilmek için yarışa girerken üyeler "İyi ki doğdun Başkan" diye tempo tutarak salonda sürpriz yaptılar. Bu kutlamayı ayağa kalkarak üyeleri selamlayan Yıldırım, salona 2010-1011 sezonu şampiyonluk kupasını da getirtti. Şike sürecine konu olan kupa kongre üyelerinin karşısında yönetim kurulu masasında yer alıyor.

Büyük Başkan şeklindeki tezahüratların yanı sıra Mehmet Ali Aydınlar'ı da destekleyen bir grup Aydınlar'ın salona girişinde destekte bulundu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!