'Yıldırım gibi geliyoruz!'

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım gibi geliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2004 01:46

550 kongre üyesine hitap eden Yıldırım Demirören, ‘Ben ve hepsi işinin uzmanı arkadaşlarım bileğimizdeki güç ve yüreğimizdeki sevgiyle Beşiktaş’ı yönetmeye adayız’ dedi.

Hepsi işinin uzmanı

15 günde 35 şehir gezip, projelerini anlatan Yıldırım Demirören, hepsi işinin uzmanı genç ve profesyonel kadrosuna güveniyor. ‘Dev bir kadro ile yıldırım gibi geliyoruz’ diyen Demirören, şunları söyledi: ‘Ben ve arkadaşlarım bileğimizdeki güç ve yüreğimizdeki sevgiyle Beşiktaş’ı yönetmeye adayız.’ Dün Arslan Küçükemre’nin verdiği davete katılan Demirören, 550 kongre üyesine hitaben şunları söyledi:

Maceraya girmem Beşiktaş’ı önümüzdeki yıl şampiyon yapmak öncelikli hedefimiz. Biz Beşiktaş için ne gerekliyse yapacağız. Ben, maddi ihtiyaçları karşılayacağım. Çalışma arkadaşlarımı, verecekleri paraya göre değil, yapacakları işe göre seçtim. Kulübün onaylanmış projesini devam ettireceğiz. Taraftarımıza daha modern şartlar sağlayacağız. Stadı yıkıp yeniden yapmak bizim gözümüzde sonu belli olmayan bir maceradır.

Özümüzü döneceğiz Beşiktaş’ı borçlandırmanın da gereği yok. Takımımızı İnönü Stadı’ndan mahrum etmenin de. Fulya’da kulübümüze önemli gelir sağlayacak bir proje var, buna devam edeceğiz. Özkaynak bizim için çok önemli. Son yıllarda alt yapıdan takıma adapte edilen oyunculara rastlamadık. Beşiktaş özüne dönecek. BJK arması, yarıştığı her alanda şampiyonluk peşinde koşar.’


İŞTE DEMİRÖREN’İN DEV KADROSU

Murat Aksu (İşadamı): Futbol Federasyonu’nda görev yaptığı dönem içinde birçok başarıya imza attı. Beşiktaş’a hizmet etmek için Futbol Federasyonu’ndaki görevinden istifa etti. İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun oğlu.

Kıvanç Oktay (İnşaatçı): Fransa, İngiltere, Almanya ve Türkiye’de iş yapan Lidya İnşaat Şirketleri’nin yönetim kurulu başkanı. Avrupa’daki önemli beş şirketten birini temsil ediyor. Beşiktaş’ın 100. yılında Demirören ile birlikte futbol şube sorumlusuydu.

Reha Muhtar (Televizyoncu-Haberci): Usta gazeteci ve televizyoncu uzun yıllar yurt dışında görev yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra Show TV ve Star’da haber müdürlüğü yaptı.

Erhan Kamışlı: (İşadamı): Çimsa ve Akçimento’nun yönetim kurulu başkanı. Emine Sabancı’nın eşi.

Adnan Demir (Sanayici): Demir Holding Yönetim Kurul Başkanı. Yurt dışı ve içinde sanayi ve tekstil fabrikalarına sahip.

Kemal Gencer: (İş adamı): BAGFAŞ Yönetim Kurul Başkanı. Beşiktaş Kulübü’nün önemli isimlerinden biri. Siyah beyazlı kulübün Ege’deki başarılı temsilcisi.

Hakan Kalkavan (Armatör): Gemicilik sektöründe önemli şirketlere sahip. Beşiktaş’ta geçmiş yıllarda yöneticilik yapan İhsan Kalkavan’ın yeğeni.

Can Akın Çağlar: Ziraat Bankası Genel Müdürü. Beşiktaş Kulübü’nün lobileşmesinde önemli projeler hazırladı.

ANKETLERDEN DEMİRÖREN ÇIKTI

BEŞİKTAŞ’ın 30 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü genel kongresi öncesi, internet sitelerinde yapılan anketlerde, başkanlık için Yıldırım Demirören’in adı ön plana çıkıyor.

‘www.bjkhaber.net’ tarafından yapılan ‘Sizce Beşiktaş Başkanı kim olmalı?’ anketin sonuçları şöyle:

BAŞKAN ADAYI OY YÜZDE

Y.Demirören 2790 41.95

F.Orman 1918 28.84

A.Keçeci 974 14.65

E.Kaynar 968 14.56

TOPLAM KATILIM: 6650 KİŞİ


www.Karakartal.com tarafından yapılan ‘Beşiktaş’ta kimi başkan görmek istersiniz?’ anketinin sonuçları şöyle:

BAŞKAN ADAYI OY YÜZDE

Y.Demirören 472 51.1

F.Orman 369 39.9

E.Kaynar 42 4.5

A.Keçeci 41 4.4

TOPLAM KATILIM: 924 KİŞİ
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!