Yerimizi koruyacak güçteyiz

Güncelleme Tarihi:

Yerimizi koruyacak güçteyiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 10:13

Force India patronu Vijay Mallya, çoğu takımın İspanya'ya büyük güncellemelerle gelecek olmasına rağmen kendilerinin yerini koruyacak güçte olduklarını düşünüyor.

Haberin Devamı

Çin'deki yarışın ardından üç haftalık arada Formula 1 takımları, kış döneminin ardından en yoğun gelişim çalışmalarına girişti ve İspanya'da yenilenmiş bir çok araç göreceğiz.

Force India, sezona güçlü bir başlangıç yaptı ve Mallya, Şangay'dan bu yana Mark Smith önderliğinde teknik takımın yaptığı çalışmaların, geriye düşme risklerini ortadan kaldırdığına inanıyor.

Mallya: "Mark ve takımı, sezonun ilk yarısı süresince sağlam bir gelişim programına sahip, bunların bazıları da İspanya'da gelecek."

"Fabrikada yaptığımız simulasyonlar çok olumlu ve önceden gösterdiğimiz formu sürdüreceğimizden eminim, hatta ileri bile gidebiliriz."

"Diğer takımlar da elbette uyumuyor. Barselona'da kimin ne kadar ileri gittiğini göreceğiz. Ama takımın fabrikada, rüzgâr tünelinde ve pistte birlikte çalışma şekli ile avantaj sağlayacağımızı düşünüyorum"

Haberin Devamı

Adrian Sutil de Force India'nın en azından yerini koruyacağını düşünüyor.

Sutil: "Araçta bazı aerodinamik gelişimler olacak: ön kanadın ve bargeboard alanının geliştirilmesi yanında düşük hızlı virajlardaki performansı geliştirme adına bazı mekanik dğeişiklikler var. Bunların bizi İspanya'da oldukça iyi bir konuma getireceğini, yerimizi koruyacağımızı düşünüyorum"

"Şüphesiz diğerlerinin neler yaptığını bilmiyorsunuz ama gelişim yarışı şimdi çok sıkı. Herkes, 0,1'i bulmanın bile zor olduğu yerde"

"İlk dört yarışta çok rekabetçi göründük ve bunun değişeceğini de düşünmüyorum. Hisler olumlu, iyi bir planımız var. Bizim için normal hedef S3 ve puanlar. Bunu başaramazsak hayal kırıklığı yaşarız"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!