Alaplı'da karayolunda inceleme

Güncelleme Tarihi:

Alaplıda karayolunda inceleme
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 16:06

Haberin Devamı

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Alaplı'daki karayolunda incelemede bulundu.

Çaturoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alaplı ve Ereğli ilçelerindeki karayollarına ait yollarda incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Alaplı’da kapanan Taşbaşı girişinin tekrar açılması için bir çalışma yapılacağını ifade eden Çaturoğlu, şöyle konuştu:

"Karayolları bölge müdürlüğündeki arkadaşlarımızla birlikte Ereğli ve Alaplı’da Karayollarına ait yollarda incelemelerde bulunarak gelen talepleri değerlendirdik. Alaplı’da uzun yıllardır sıkıntı olan kapanan İlçe girişini inceleyerek neler yapılabilir fikir alışverişinde bulunduk. Giriş ile ilgi Karayollarında Bölge Müdürlüğündeki yetkili arkadaşlarımız yeni bir çalışma yapacaklar. Bu çalışmanın neticesine göre ne oluyorsa yapılacak bizde takibini yapacağız. İlçenin mutlaka girişi olması gerekiyor."

Haberin Devamı

İnceleme programına, Alaplı Belediye Başkan Vekili Abdullah Ateş, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!