Adana’ya atanan Emniyet Müdüründen veda ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Adana’ya atanan Emniyet Müdüründen veda ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 16:33

Adana’ya atanan Emniyet Müdüründen veda ziyareti

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, (DHA)- ADANA İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e veda ziyaretinde bulundu.
Osman Ak, Gazipaşa Caddesi’nin kapatılması, giysi pazarına modern polis karakolunun yapılmasıyla ilgili sorunlar yaşadığı Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti. Başkan Akdemir, Zonguldak'ta yaptığı hizmetler nedeniyle Osman Ak'a tüşekkür etti. Akdemir, "Mesleğiyle ilgili kendisini gerçekten her zaman takdir etmişimdir. Bu konuda çok deneyimli, çok profesyonel ve uzman bir yapısı var. Emniyet teşkilatı için önemli bir kazanım. Kendisini bu anlamda kutluyorum. Zonguldak için büyük bir kayıp diye düşünüyorum. Uzman, mesleğine aşık biriyle çalışmak bizler için çok önemliydi. Ama devlet memurluğunda bu var" dedi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ak’a içerisinde madenci heykeli ve çeşitli hediyelerin bulunduğu bir kutu verdi. Hediyeyi teslim alan Ak, giysi pazarına modern polis merkezi yapılması projesini hatırlatarak, "Giysi pazarının imar tadilatını da hediye kutusunun içerisine koysaydık" şeklinde espri yaptı. Ak'ın esprisine gülerek cevap veren Belediye Başkanı ise "Keşke koysaydım" diye karşılık verdi.
Emekliliğinde Zonguldak'a gelmek istediğini söyleyen Osman Ak, "İnşallah o zaman buralara geliriz. Güzel olduğu zaman, Gazipaşa'nın kapandığı, yolların açıldığı, trafik sorununun hallolduğu zaman. Giysi pazarındaki o modern polis karakolunun açılışını başkanımla beraber yapacağız. O zaman başkanım beni davet edecek. Beraber geleceğiz" dedi. Başkan Akdemir de "Ben o tarihlerde kalır mıyım kalmaz mıyım?" diyerek karşılık verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!