Yozgat’ta kaz etiyle yapılan yemekler tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Yozgat’ta kaz etiyle yapılan yemekler tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 14:13

Yozgat’ta kaz etiyle yapılan yemekler tanıtıldı

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,(DHA)- YOZGAT Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi, kaz yetiştiriciliği ve kaz üretiminin yaygınlaştırılması amacıyla yapılan çalışmaları Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen etkinlikle tanıttı.

Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi, kaz eti yemekleri ve arabaşı hamuru yutma yarışması düzenledi. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki etkinlikte kaz yetiştiriciliği ve kaz ürünleri hakkında bilgiler verildi ve kaz eti ile yapılan yemekler vatandaşlara ikram edildi.

Etkinliğe Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’de katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!