Yozgatlı hakemler hazır

Güncelleme Tarihi:

Yozgatlı hakemler hazır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 11:50

Yozgatlı hakemler hazır

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Bölgesi Futbol Hakemleri, hafta sonu başlayacak olan Bölgesel Amatör Ligi ile daha sonraki hafta start alacak Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı. 
Yozgat Bölgesi Futbol Hakemleri, bir sezonu tamamlamadan yeni sezonun hazırlıklarına başlamak durumunda kaldıklarını hatırlatarak, 3'üncü lig, Bölgesel Amatör Ligi, Yozgat Birinci Amatör Küme, 2'inci Amatör Küme, Okul Maçları, Grup eleme müsabakalarında görev aldıklarını hatırlattılar. Bölgede faal olarak 53 hakemin görev yaptığı, tüm hakemlerin sezon boyunca önemli maçlarda görevler üstlenip, altından da başarılı bir performans çıkartarak, sezonu kapatmadan yeni sezona giriş yaptıkları kaydedildi. 2017-2018 Sezonu Hakem ve Gözlemci Klasmanları belirlenirken, Yozgat'ın başarılı bayan hakemlerinden Özge Altıhan, Bölgesel Kadın Hakem klasmanında yer aldı. 
Yozgat'ın ilk bayan klasman hakemi Özge Altıhan, Bölgesel Amatör Ligi ve Bayanlar 3'üncü liginde görev alacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan listede Yozgat'ı klasman da temsil edecek hakemlerin de isimleri ilan edildi. Başarılı hakemlerimizden Tolga Özcan B Klasman Yardımcı Hakem olurken, Celil Demircan, Eyüp Taşkan, Muhammed Demir Bölgesel Hakem, Levent Anıl Sönmez, Dursun Zeyrek, Zekeriya Bolat Bölgesel Yardımcı Hakem olarak klasmanda yer aldı. 
Kadın Bölgesel Hakem listesinde ise ilk kez Özge Altıhan bulundu. Bölgesel Amatör Ligi müsabakalarının hafta sonunda başladığı hatırlatılarak, "Hakemlerimiz göreve hazır. Daha sonraki hafta ise Yozgat Ligi şampiyonunun belli olacağı müsabakalar başlayacak. Bu müsabakaların bitiminde ise grup eleme maçları ve ikinci küme maçları var. Dolu dolu bir sezon geçiriyoruz. O nedenle sezonu hiç kapatmıyor, çalışmalarımızı her hafta düzenli olarak sürdürüyoruz" denildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!