Yozgat’ta Veteriner Hekimler Yemekte Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Yozgat’ta Veteriner Hekimler Yemekte Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2015 11:49

YOZGAT’TA VETERİNER HEKİMLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Yozgat’ta görev yapan veteriner hekimler, Dünya Veteriner Hekimler Günü nedeniyle, Yozgat Veterinerler Odası’nın organize ettiği yemekte bir araya geldi.
Sorgun Safa Termalde verilen yemeğe veteriner hekimler ile aileleri katıldı.Yozgat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu, ilk kez böyle bir yemek düzenlediklerini, yemeğe Yozgat merkez dahil tüm ilçelerdeki veteriner hekimler ve ailelerinin katıldığını söyledi. Yemeğin amacının, oda üyelerinin birbirlerini daha yakından tanımak ve aralarındaki ilişkileri güçlendirmek olduğunu kaydeden Anteplioğlu, yemek öncesi yaptığı açılış konuşmasında, veteriner hekimlik mesleğinin dünyanın en saygın mesleklerinden biri olduğunu ve bu mesleğin, yüksek ahlak, sorumluluk gerektirdiğini ifade etti.
Veteriner hekimlerin, şahsi çıkar ve siyesi amaç gözetmeksizin, ülke çıkarları için çalışması gerektiğinin altını çizen Anteplioğlu, “Bizler, hayvan üretimi, hayvan sağlığı ve çevre sağlığı konularında çalışacak, mesleğimizi birlik ve beraberlik içinde en üst noktaya taşıyacağız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde böyle geniş ve güzel bir ailenin bir bireyi olmaktan duyduğum onuru ifade etmek isterim. Oda olarak yanımızda olan, desteğini ve emeğini bizlerden esirgemeyen, dualarıyla bizimle olan tüm meslektaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi. Başkan Anteplioğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından birlikte yemek yenilerek, anılar anlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!