Umutlar kitapla büyüyecek

Güncelleme Tarihi:

Umutlar kitapla büyüyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 17:12

Umutlar kitapla büyüyecek

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT’ta, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi tarafından ‘Kitapla Büyüyen Umutlar Projesi’ kapsamında ailesi, sosyal ve ekonomik destek hizmetlerinden yararlanan çocukların kitapla buluşması için kütüphane oluşturuldu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Cemil Erkan ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Teoman Başal tarafından hazırlanan proje kapsamında 3 bine yakın kitap Sosyal Hizmet Merkezi bünyesinde destek alan 700’e yakın çocuğa ulaştırılacak.
Projenin amacı ile ilgili açıklamalara bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Cemil Erkan, “Başta çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, onların zihinlerini geliştirmek, hayal dünyalarını zenginleştirmek ve kitapla bilgi arasındaki ilişkiyi kavratmak amacıyla kütüphane kurduk" dedi.
Ayrıca kütüphane açılışına katılan ailelere, Uzman Psikolog Sümeyye Yılmaz ve Psikolojik Danışman Hüseyin Aktaş tarafından çocuk aile iletişimi ve madde bağımlılığı konferansı verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!