Milletvekili Başer, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Başer, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2015 16:15

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Başer, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti’nin felsefesinde durmanın değil, sürekli çalışmanın olduğunu vurguladı.

AK Parti milletvekilleri ve yöneticilerinin sürekli vatandaşlarla iç içe olduğunu ifade eden Başer, “Bizler vekil olduğumuzdan bugüne meclis mesailerinin dışında esnafımızla, vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla hemhal oluyoruz. Onların sorunlarını çözüm noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz. Sadece seçimden seçime değil, her gün, gece gündüz, 24 saat vatandaşın emrinde olan bir siyaset anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.

Ankara’da oturup Türkiye’nin problemlerini oturdukları yerden çözme yoluna gitmediklerini anlatan Başer, "Vatandaşla beraber olan, oturup bir şeyler içen ve onların sıkıntılarını birebir yaşayan teşkilatlarımızın ve vekillerimizin olması vesilesiyle yolumuza emin adımlarla yürüyoruz. Bu vesileyle de vatandaşlarımızın dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Önceki iktidarların yapamadığı şeyleri biz yaparak insanlarımızın hayallerini gerçekleştiriyoruz. Bu esnafımız, çiftçimiz, memurumuz, işçimiz için de geçerli” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Başer, Bağkur borcu olan vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanabileceğinin altını çizerek şöyle devam etti:

"Bağkurlu vatandaşımız borçlandığı zaman sağlık hizmetlerinden faydalanamıyordu. Şimdi onu kaldırdık. Bağkurlu çiftçi veya esnaf, kim olursa olsun borcu varsa bu borcu donduruyor, sağlık hizmetlerinin tüm giderlerini devlet olarak biz karşılıyoruz. Bizim amacımız gelecek nesillere güzel ve yaşanabilir bir Türkiye bırakmak. İnşallah, bunu başaracağız. Bu noktada biz gücümüzü, esnafımızdan, çiftçimizden, memurumuzdan, emeklimizden, kısacası halkımızın her kesiminden alıyoruz."

Başer daha sonra Türk Hava Kurumu Yozgat Şubesi, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Diyanet Sen Yozgat Şubesi ve Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni de ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!