Bozok Üniversitesi Ankara Üniversite Tercih Fuarı’na Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Bozok Üniversitesi Ankara Üniversite Tercih Fuarı’na Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 13:36

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUARDA KENDİ TANITIMINI YAPTI

Yozgat Bozok Üniversitesi Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü ve EKET Fuarcılık işbirliği ile ATO Congresium’da düzenlenen “Ankara Üniversite Tercih Fuarı”na katılarak kendisini tanıttı.
Yurt içinden 67 devlet ve vakıf üniversitesi, yurt dışından 33 üniversite ile toplamda 100 üniversitenin katıldığı fuarda, öğrenciler üniversite yetkilileri ile bir araya gelerek yüz yüze görüşme imkanına sahip oldu.
Bozok Üniversitesi yetkilileri tarafından fuara katılan öğrencilere üniversitede verilen eğitim - öğretim olanakları, sosyal, sporif ve kültürel faaliyetleri, barınma ve ulaşım imkanları ile Yozgat’a ilişkin bilgiler verilerek üniversitenin tanıtım materyalleri dağıtıldı.
Yaklaşık 18 bin öğrencinin ziyaretiyle katılımın yoğun olduğu fuar süresince düzenlenen seminerler ile meslek seçimi, kariyer planlama ve doğru tercihler konularında uzmanlar tarafından öğrenciler bilgilendirildi. Fuar alanında oluşturulan tercih danışma merkezlerinde ise öğrencilere yapacakları üniversite ve bölüm tercihleri için rehberlik hizmeti verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!