Belediyeden nefes aldıracak proje

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden nefes aldıracak proje
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 11:33

Belediyeden nefes aldıracak proje

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Belediyesi, şehir merkezinde yaptığı çalışmalar kapsamında, daha önce halı saha tesisinin bulunduğu bölgede düzenleme çalışmalarına başladı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Eskipazar, Şeyhosman ve Köseoğlu mahallelerinin ortasında kalan Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi arka kısmındaki alana yönelik projenin inşaat çalışmalarına başlanılacağını söyledi. Arslan, “Geniş peyzaj alanları, iş yerleri, lokanta, futbol sahası ve diğer sosyal tesisler, kış mevsimi için kapalı çocuk oyun alanlarından oluşan bu projenin ihalesi yapıldı. Eylül ayına kadar inşaatı da tamamlanmış olacak” dedi.

Arslan, Yozgat halkının huzur içerisinde dinlenme ve vakit geçirmelerine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Yaklaşık 6 milyon liraya mal olacak ve mevcut Kentpark' tan daha büyük bir alanı kapsayan ve daha kullanışlı bu proje o bölgede çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Bu gibi projeleri artırarak, şehrin bir bölgede sıkışmasının önüne geçmek, şehrin daha geniş bir alana yayılmasının ve batıya doğru açılmasını sağlamak amacındayız” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!