Yalova'da Tonami Meydanı'ndaki köprülü kavşak projesi

Güncelleme Tarihi:

Yalovada Tonami Meydanındaki köprülü kavşak projesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 17:10

-Yalova Belediye Meclisi'nde, Tonami Meydanı'nda yapılması planlanan köprülü kavşak projesinin imar planlarına işlenmesi konusu komisyona aktarıldı

Haberin Devamı

YALOVA (AA) – Yalova Belediye Meclisi'nde, Tonami Meydanı'nda yapılması planlanan köprülü kavşak projesinin imar planlarına işlenmesi konusu komisyona aktarıldı.

Yalova Belediye Meclisi, Aralık ayı ikinci birleşimi, Vefa Salman başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Salman, dün mecliste Tonami Meydanı'nda yapılması düşünülen köprülü kavşak projesi kapsamında ağaçların kesilmesini protesto eden gruba biber gazıyla müdahale edilmesini değerlendirdi. Salman, "Gençlere, bir de kapalı bir ortamda bu şekilde müdahale doğru değildi. Zabıta kardeşimizin acemiliğine vermek lazım, oda bir genç. Gerek Zabıta Müdürlüğüm adına, gerek kendi adıma özür diliyorum. Biz gerekeni yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Kimsenin demokratik hakkını engellemek gibi bir düşüncem yok. Burası Belediye Meclis Salonu. Kim demokratik hakkını kullanmak istiyorsa kullansın ama Belediye Meclis Salonu'nda değil" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Toplantıda ardından Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından Tonami Meydanı için hazırlanan köprülü kavşak projesinin imar planına işlenmesi teklifi, İmar ve Şehircilik Komisyonu'na havale edildi.

Toplantıda son olarak Yalova Belediyesi şirketlerinden Yabeltaş'ın sermaye artırımı talebi hakkında meclis üyeleri bilgilendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!