Yalova, EBA’da Türkiye 1.’si oldu

Güncelleme Tarihi:

Yalova, EBA’da Türkiye 1.’si oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 16:25

Yalova, EBA’da Türkiye 1.’si oldu

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) kullanımında tüm illeri geride bırakarak Türkiye birincisi oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, birincilik ödülünü Ankara’da düzenlenen törende Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı’dan aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitimde yenilikçiliğin artırılması amacıyla hayata geçirilen Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) en etkili ve en çok kullanan iller sıralamasında Yalova, Türkiye birincisi oldu. Bakanlık tarafından hayata geçirilen “Eğitim Bilişim Ağı” ya da kısaca EBA, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Daire Başkanlığı tarafından kurulan “sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı” kullanımında Yalova eğitim camiası Türkiye birincisi oldu. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, birincilik ödülünü Ankara’da düzenlenen törende Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı’nın elinden aldı.

Müdür Tosun, “Yalova yine Türkiye birincisi olarak başarı bayrağını yine en yükseklerde dalgalandırdı. Bu mutlu tablonun mimarı olan tüm eğitim camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!