Köprülü kavşaktaki çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme Tarihi:

Köprülü kavşaktaki çalışmaları yerinde inceledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 14:52

Köprülü kavşaktaki çalışmaları yerinde inceledi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Dörtyol Köprülü Kavşak Projesi kapsamında devam eden peyzaj çalışmalarını ve Çiftlikköy ile bağlantı noktaları arasında yer alan devlet hastanesinin arka tarafında bulunan yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Köprülü Kavşak Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte Tonami Meydanı’nda Yalova Belediyesi tarafından kentin doğasına uygun olarak tasarlanan peyzaj düzenlemeleri devam ediyor. Dikey bahçelerin kasnakları köprü ayaklarına monte edildi. Yeşil alan olacak yerlerde de çalışmalar başladı. Yaya trafiğinin de sağlıklı bir şekilde sağlanması amacıyla ön rapor hazırlanarak karayollarına sunulmuştu. Bu kapsamda da çalışmalar başlatılarak gerekli alanlara yol çizgilerinin çekilmesine başlandı. Devlet hastanesinin arka tarafında bulunan yolda da kaldırım ve yol düzenlemeleri tamamlanma aşamasına geldi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Belediyemize ait peyzaj çalışmaları son hızla devam ederken karayollarına verdiğimiz rapora göre yol çizgilerinin çekilmesine de başlandı. İşlerin kısa sürede tamamlanması için işçiler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tonami Meydanı’nda kavşağın alt bölümlerine ve yan taraflarına çimlendirme işlemi yapıldı. Kavşağın sağ tarafına ve Atatürk Bulvarının orta kesimine manolya ağaçları dikildi. Tonami Meydanı’nı kentimizin yeşil imajına uygun olacak şekilde tasarlayarak en kısa zamanda tamamlayacağız. Çiftlikköy ile bağlantı noktaları arasında yer alan devlet hastanesinin arka tarafında bulunan yolda da kaldırım düzenlemeleri ve yol düzenlemeleri neredeyse bitti” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!