AK Parti Yalova Milletvekili Demirel:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Yalova Milletvekili Demirel:
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 16:37

- "Hastanemiz 400 yataklı olmak üzere önümüzdeki yıl Sağlık Bakanlığı yatırım programına alınacaktır"

Haberin Devamı

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, "Hastanemiz 400 yataklı olmak üzere önümüzdeki yıl Sağlık Bakanlığı yatırım programına alınacaktır" dedi.
Demirel, düzenlediği basın toplantısında, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın kentte planlanan 400 yataklı hastaneyle ilgili kendisini göreve çağırdığını hatırlattı.

Demirel, "Sayın başkan, benim ne kadar görev adamı olduğumu değerli Yalova halkı bilir. Sen önce ne kadar görev adamı olduğunu kanıtla. Bu da ancak seçimde Yalova halkına verdiği sözleri yerine getirmekle olur" diye konuştu.
Hastanenin 2017 yatırım programında alınacağını bildiren Demirel, şöyle konuştu:
"Her yaptığı güzel işin de bizim tarafımızdan takdir edileceğini bilsin. Tonami Meydanı'nda yapılan köprülü kavşağın yapımında ağaçları keserek verdiği katkıya da teşekkür ederiz. Her yapılan güzel hizmetin arkasında bilinsin ki halkımızın duası vardır. Tekrar söylemek gerekirse arsa problemleri yüzünden her ne kadar belli bir gecikme yaşanmışsa da hastanemiz 400 yataklı olmak üzere önümüzdeki yıl Sağlık Bakanlığı yatırım programına alınacaktır. Ardından da Yalova halkının hizmetine sunulmak üzere çalışmalara başlanacaktır."
Toplantıda İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın da hazır bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!