Van'ın "Genç Girişimciler Kurulu" yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Vanın Genç Girişimciler Kurulu yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2015 15:37

Haberin Devamı

VAN (AA) - Van Genç Girişimciler Kurulu seçimleri Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinatörlüğünde yapıldı.

Van Ticaret Borsası ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerinden oluşan 66 kurul üyesi ile gerçekleşen seçimde, Van İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına Eren Görsel Görmen seçilirken Başkan Yardımcılığına Necip Oflas ve M. Seyhan Demir seçildi.

Seçimlerde il icra komitesi üyeleri de seçilirken komitenin daha sistemli ve koordineli çalışabilmesi amacıyla girişimcilik ve iş geliştirme, sosyal sorumluluk, proje ve eğitim, iş ilişkileri, iletişim basın ile ekonomik araştırmalar ve planlama olmak üzere 6 yeni çalışma kurulu da oluşturdu.

Seçimlerin ardından İl İcra Komitesi Başkanı Eren Görsel Görmen, 2015 yılı ile ilgili bir icraat takvimi oluşturacaklarını belirterek, kentin imarı başta olmak üzere, gençlerin iş hayatına atılmaları, mesleki eğitim kurslarının düzenlenmesi, ulusal ve uluslararası alanda girişimlerin artırılması için çaba sarf edeceklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Mart ayında yapılması planlanan "Shopping Fest" projesi ile ilgili kendilerine büyük görevler düştüğünü belirten Görmen, kent ekonomisinde canlılık yaratacak projenin alt yapısının oluşturulması başta olmak üzere her aşamasında gençler adına sorumluluk alacaklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!