Van'ın akademik başarısı projeyle arttırılacak

Güncelleme Tarihi:

Vanın akademik başarısı projeyle arttırılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 14:53

Van'ın akademik başarısı projeyle arttırılacak

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'ın akademik başarısının arttırılması için başlatılan projenin değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van'ın akademik başarısının arttırılmasınını motivasyonla sağlanacağını söyledi.

 
Vali Ali Paşa Toplantı salonunda Van Valisi İbrahim Taşyapan Başkanlığı'nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci ve eğitimciler katıldı. Toplantıda konuşan Vali İbrahim Taşyapan, ilk toplantısı 4 ay önce yapılan projenin  ikinci toplantısının yapıldığını ve proje üst kurul üyeleriyle, sahada çalışan proje paydaşlarının bir araya getirildiğini söyledi. Toplantının TEOG sınavı öncesi yapılmasının ayrı bir anlam taşıdığını anlatan Vali Taşyapan, "Kentin eğitim-öğretim kalitesini ve akademik başarısının yükseltilmesinin, okul müdürleri, idareci ve öğretmenlerin motivasyonunu artırarak sağlanabilir. Amaca yönelik, istatistiki analizlerle, somut verilerle desteklenen bu toplantıların ışığında, projenin daha verimli hale geldiğini düşünüyorum" dedi.
 
Daha sonra toplantıya katılan ilçe kaymakamları ve ilçe milli eğitim müdürleri projenin ilçelerindeki son durumu ve sorunlarını anlattı.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!