Vali Zorluoğlu, Kültür ve Turizm Müdürünü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Zorluoğlu, Kültür ve Turizm Müdürünü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 09:42

Vali Zorluoğlu, Kültür ve Turizm Müdürünü ziyaret etti

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN,(DHA)-VAN Valisi ve Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, kurum ziyaretleri kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ'u ziyaret ederek, yapılan çalışmalar  hakkında bilgi aldı.

 Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili  Zorluoğlu ve beraberindeki Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aktuğ'u  ziyaret etti. Vali Zorluoğlu,burada personellerle bir araya gelerek, yapılacak olan yeni projeler hakkında bilgi verdi.
Vali Zorluoğlu, Van'da turizmin canlanması için Valilik ve Belediye olarak kurumların yapacağı her türlü hizmet ve projeye  destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Van Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ ise, kentteki turizmin canlanması yönünde bir takım projelerin olduğunu kaydederek," İlimizin turizmini canlandırması  noktasında planlanan çeşitli proje ve festivallerin yanı sıra, Van Kalesi Çevre Düzenlemesi Projesi, Van Kedisi Kültür ve Sanat Projesi, Türkiye Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali, Doğu Anadolu Geleneksel Oyunlar ve El Sanatları Festivali, Van Kalesi’nin ışıklandırılması gibi projelerimez var. Bu projelerimizl birlikte Van'ın turizmi canlanacak"dedi
Vali Zorluoğlu, ziyaretin ardından Van Müze Müdürlüğü  ve Endüstri Meslek Lisesine ait taş binada incemelemelerde bulunup, kurum yetkililerinden bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!