Erciş Belediyesi plaj futbol takımı,Türkiye birincisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Erciş Belediyesi plaj futbol takımı,Türkiye birincisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 14:22

Erciş Belediyesi plaj futbol takımı,Türkiye birincisi oldu

Haberin Devamı

Barbaros KUL/ERCİŞ,(Van)-(DHA)-VAN'ın Erciş Belediyesi Plaj Futbol takımı, Alanya'da yapılan 2017-2018  Plaj Futbolu Ligi finallerinde, rakiplerini bir bir yenerek, Türkiye şampiyon oldu. İlçeye dönen takımın oyuncuları, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu'nu makamında ziyaret ederek, aldıkları şampiyonluk kupasını hediye etti.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlediği Plaj Futbolu Ligi finalleri yapıldı. 24 Ekim'de yapıldı. 14 etapta birincilik elde eden  Alanya Belediyespor, Seferihisar, Gümüldürspor, Efes Müzesi, Akdeniz Karataş Spor, Dikili Çandarlıgücü, Manavgat Belediyespor, 19 Mayıs Belediye, Erciş Belediyespor, Tepebaşı Belediye, The Anıllife Otel Arsuz Belediye, Adilcevaz Belediye, Karasu Belediyespor ile  Yuvacıkspor takımlarının yer aldığı finaller, Alanya Galip Dere Plajı'nda yapıldı.Yapılan fillalerde rakiplerini bir bir yenen , Erciş Belediyespor Türkiye şampiyonu oldu.
İlçeye dönen takımın teknik yönetim ve oyuncuları, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu'nu makamında ziyaret etti. Oyuncular, final maçında kazandıkları şampiyonluk kupasını, Mehmetbeyoğlu'na hediye etti.

'KUTLUYORUM'

Mehmetbeyoğlu, büyük bir başarı elde eden takımın oyuncularını kutladı. Mehmetbeyoğlu," Bize büyük bir gurur yaşattılar. Belediyemizin takımı olağanüstü bir başarı gösterdi. Bu çocukların gözlerinden öperim. Erciş büyük bir ilçe ve potansiyel açısından çok zengin bir yer. Alanya’da göğsümüz kabardı. İmkanlarımız dahilinde takımımıza desteklerimiz devam edecek.Takımdaki futbolculara şampiyonluk primi vereceğiz."dedi.
Kaymakam Mehmetbeyoğlu'nu ziyaretinin ardından Erciş Belediyesi Plaj takımı, ilçe Kaymakamı harun Karan'ı da makamında ziyaret etti.
Takım Kaptanı Emin Kaya, zor şartlarda çalıştıklarını ve takım olarak zoru başardıklarını söyledi. Kaya, "Bütün takım olarak bu şampiyonluğa inandık. Bize destek olan Erciş Kaymakamı, Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğluna teşekkür ediyor ve kupayı kendisine hediye ediyoruz. Amacımız Avrupa’da Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmek. Bu inançla Avrupa’da kendimizi kanıtlamak ve oradan da derece ile dönmek istiyoruz. Bu kupayı Erciş halkına ve bize destek olan bütün taraftarlarımıza da armağan ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!