Elite World Van’da 5 Yıldızlı İftar Keyfi

Güncelleme Tarihi:

Elite World Van’da 5 Yıldızlı İftar Keyfi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 12:09

VAN’DA YAKLAŞAN RAMAZAN AYI İLE BİRLİKTE ELİTE WORLD VAN HOTEL, MİSAFİRLERİNE BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTERNATİFLER HAZIRLADI.

Van’da yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte Elite World Van Hotel, misafirlerine birbirinden güzel alternatifler hazırladı.
Van’ın 5 yıldızlı oteli olan Elite World Van Hotel, on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince en seçkin lezzet alternatifleri ile misafirlerini bekliyor. Ramazan ayında gruplara özel set menü ve açık büfe alternatifleri ile müşterilerin güzel bir Ramazan ayı geçirmeleri hedefleniyor. Misafirlerine Ramazan’da iftariyelik tabağı, çorba, zeytinyağlılar ve salata çeşitleri, çökertme kebabı, kuzu tandır, kaşarlı ızgara köfte, tavuk şiş, gemici usulü kuru fasulye, garnitür çeşitleri, tatlı ve meşrubat olmak üzere kişi başı fiyatı KDV dahil 55 TL’ye uygun bir fiyat imkanı sunuyor. Banket salonlarında nezih bir ortamda tasavvuf müziği eşliğinde gruplara özel iftar menü alternatifleri ve rezervasyonlar için 0432 484 11 11 numaralı telefonu aramalarının yeterli olacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!