Elite World Hotels’den Kan Bağışına Destek

Güncelleme Tarihi:

Elite World Hotels’den Kan Bağışına Destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 17:11

ELİTE WORLD HOTELS'DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Van’ın 5 yıldızlı oteli Elite World Hotels personeli, kan bağışı bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Kızılay’a bağışta bulundu.
Elite World Hotels’de düzenlenen kan bağışı kampanyasına otel yöneticileri, personeller ve vatandaşlar katıldı. Kampanyaya katılan Elite World Hotels Genel Müdürü Gürkan Akbay, kan bağışını geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, “Geçen sene de otelimizde böyle bir kampanya başlatmıştık. Bu yılda yine kendi otelimiz içerisinde kan bağışını başlattık. Kan vermek, çok faydalı bir şey. Bir insana, bir cana yardım ettiğimiz için mutluyuz. Bugünde 80’e yakın personelimiz kan verecek. Bunun yanında yine otelimizde kalan müşterilerimiz de kampanyamıza destek sağladı” dedi.
Kızılay Van Şube Başkanı Yalçın Özdemir ise, Elite World Hotels’in iki yıldır kentte böyle bir kampanya başlatmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bu şekilde kurumsal olan bir firmanın, ilde iki yıl üst üste böyle bir kampanya düzenlemesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Bunun sadece yardım boyutuna baktığımızda, kanın kaynağı sadece insan olduğu için bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki ilimizde bu şekildeki işletmelerin, kurumsal anlamda çalışan firmalarımızın ve ticaretle uğraşanların da kana destek vermeleridir. Çünkü biz burada bölge kapsamında faaliyet sürdürmekteyiz. Kana yapılan bir adım, birçok insanımızın hayati yaşamına destek veriyor. Gönül ister ki diğer kurumlarımızla da birlikte olalım, kaynaşalım. Ben bu duygularla Van’da böyle bir kampanya başlattığı için Elite World Hotels yetkilileri ve personeline teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!