Uluslararası Uşak Tarhana Festivali, final yaptı

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Uşak Tarhana Festivali, final yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2024 11:30

Uluslararası Uşak Tarhana Festivali, final yaptı

Haberin Devamı

UŞAK, (DHA)-ULUSLARARASI Uşak Tarhana Festivali sahne performansları ve dünya rekorunu da kapsayan etkinliklerin ardından son gün Yaratıcı Tarhana Ürünleri Yarışması yapıldı. Yarışma, renkli görüntülere sahne oldu.

Yeşil Karaağaç Doğal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Uşak Tarhana Festivali, 3'üncü gününde de çeşitli etkinliklerle devam etti. Festival kapsamında Yaratıcı Tarhana Ürünleri Yarışması yapıldı. Tarhana kullanarak farklı lezzetleri sofraya taşıyan yarışmacılar, jüri üyelerinin çeşitli kriterlere göre verdikleri puanlarla sıralamaya girdi. Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

GÖRSEL ŞÖLEN İZLEYİCİYLE BULUŞTU

Haberin Devamı

Saatler 20.00'yi gösterdiğinde ilk olarak 'Öğretmenler Halk Oyunları Grubu' sahne alarak geleneksel kıyafetleri ile hazırladıkları dansları sergiledi. Blackout, Atıl Salıcı, Nuri Demirel ve Engin-Serap Büyükarslan ve Narkoz grubu farklı tarzları ve eğlenceli performanslarıyla sahne aldı. Festivalin son gününde kapanışı Türk Halk Müziği sanatçısı ünlü isim Sümer Ezgü yaptı. Ezgü, repertuarı ve sahne performansıyla izleyenlerden tam not aldı. Katılımcılar, keyifli bir gece yaşadı. Konserin ardından Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, günün anısına sahne alan ve festivali performanslarıyla renklendiren tüm sanatçılara plaket takdim ederek çiçek verdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!