Tarhanalı referandum çalışması

Güncelleme Tarihi:

Tarhanalı referandum çalışması
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 03, 2017 18:15

Tarhanalı referandum çalışması

Haberin Devamı

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA) - UŞAK Belediye Başkanı Ak Partili Nurullah Cahan, kentte 'Tarhana Baba' lakabıyla tanınan işadamı Mustafa Yeldanlı'yı ziyaret ederek referandumda 'Evet' çıkmasının ardından tarhananın markalaşması için girişimlerde bulunacaklarını söyledi. 
Uşak tarhanasını marka haline getirmek ve her fırsatta tarhanayı tanıtmak için çaba gösteren Mustafa Yeldanlı'yı ziyaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hem tarhanayı hem de referandum sürecini konuştu. Uşak tarhanasını markalaştırma sözü veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şunları söylede:
"Tarhana baba olarak tanınan Mustafa Yeldanlı, günümüzde CumhurbaÅŸkanı, BaÅŸbakan ve Bakanların tanıdığı, tüm etkinliklere davet edilen ilimizi en güzel ÅŸekilde temsil eden bir büyüğümüzdür. Mustafa Yeldanlı tarhanamızın tanıtımı için güzel iÅŸler yapıyor. Bütün bu emekleri için UÅŸak halkı adına Yeldanlı'ya şükranlarımı sunuyorum. UÅŸak halımızı nasıl marka haline getirdiysek ÅŸimdi sıra UÅŸak Tarhanamıza geldi. Tarhanamızı dünya markası haline getireceÄŸiz."Â
Kendisini '1938 model' olarak tanımlayan Mustafa Yeldanlı da "Eski ve yeni Türkiye arasındaki farka dikkat ettiğimizde yıllar önce yokluktan yamalı yırtık pantolonlar giyerdik, şimdilerde yırtık pantolon moda oldu. Şuan herkesin elinde 2 adet cep telefonu var, artık hastanelerde sıra beklenmiyor. Yani dünyamız değişti. Evet dediğimizde devlet bizi daha güzel yerlere taşıyacaksa ben de ‘evet'e hazırım" dedi.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!