Muhtarlardan Cahan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlardan Cahana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 11:55

Muhtarlardan Cahan'a ziyaret

Haberin Devamı

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Uşak Merkez Mahalle Muhtarları Başkanı Gökhan Toker ve beraberindeki muhtar heyetini makamında ağırladı.

Kayaağıl Termal Tesisleri'nde daha önce Uşak Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü nedeniyle verilen yemeğin ardından Uşaklı muhtarlar, Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan'a iade-i ziyaret yaptı. Uşak'ın mahalle ve köy muhtarlarının da bulunduğu heyet, Başkan Cahan ile görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlık mesleğinin demokrasinin temel taşlarının ilk basamağı olduğunu ifade eden Cahan, "Halkımız kendi içinden gibi gördüğü insanları yerel seçimlerde mahalle muhtarı olarak belirliyor. Burada hem köy muhtarlarımız var hem şehrimizin mahalle muhtarları var. Daha önce onlarla toplu bir yemek yemiştik, istişarelerde bulunmuştuk. İlimizde belediyemiz ve muhtarlıklarımızla ortak olarak neler yapabiliriz bunları istişare etmiştik. Sağolsunlar bugün de muhtarlar günü vesilesiyle arkadaşlarımız bir heyet olarak muhtarlarımızı temsilen bizi ziyarete geldiler" dedi.

Fatih Mahallesi'nin 1998'den beri muhtarı olan emekli öğretmen Selim Demir, "Bugüne kadar elimizden geldiği kadar mahallemize katkı sunmaya, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık" dedi. 2014 yılından bu yana Uşak'ta çok büyük bir gelişimin olduğunu ifade eden Demir, "Bu gelişme gözle görülür bir durumda. Çok fazla üzerine konuşmaya dahi gerek yok. Son zamanlardaki çalışmalar oldukça yoğun ve başarılı. Bizler ve vatandaşlar bunları görüyoruz. Sayın başkanımıza hem kolaylıklar hem de başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Torlak ise Cahan'a davetleri ve Uşak için ortaya koyduğu özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!