Bakan Eroğlu 10 Mart'ta Uşak'ta

Güncelleme Tarihi:

Bakan Eroğlu 10 Martta Uşakta
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 12:26

Bakan Eroğlu 10 Mart'ta Uşak'ta

Haberin Devamı

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere yarın (cuma) Uşak'a gelecek.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan ve inşa edilecek tesisler için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yarın Uşak'a gelecek. Bakan Eroğlu, sırasıyla Uşak'ın Banaz, Merkez ve Eşme ilçelerinde düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenlerine katılarak 30 milyon lira yatırım bedelli 7 tesisin açılışını gerçekleştirecek. 8 yeni yatırımın ise temelini atacak.

Bakan Eroğlu, saat 10.00'da, Banaz Pazar Yeri'nde düzenlenecek toplu temel atma töreninde, DSİ tarafından inşa edilecek Banaz Çayı 1. Kısım Taşkın Koruma Tesisi ve OGM tarafından yapılacak 1 tesisin temelini atacak. Ardından Uşak merkeze geçecek Bakan Eroğlu, saat 14.00'te, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplu temel atma ve açılış töreninde, 3 taşkın koruma tesisiyle OGM tarafından yapılacak 1 tesisin temelini atacak. Taşyaran Vadisi Tabiat Parkı sosyal tesislerinin açılışını yapacak. Orman köylülerini kalkındırmak amacıyla Orköy sertifikası dağıtacak Bakan Eroğlu, 4 köye de yangın söndürme tankeri verecek.

Son olarak Uşak'tan Eşme ilçesine geçecek Eroğlu, saat 16.00'da, Eşme Pazaryerinde düzenlenecek sertifika dağıtım töreninde, 5 aileye gelir getirici tür, 6 aileye de Orköy sertifikası ile bir köye yangın söndürme tankeri verecek.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!