AK Partili başkandan MHP il ve ilçe teşkilatına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Partili başkandan MHP il ve ilçe teşkilatına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 23:36

AK Partili başkandan MHP il ve ilçe teşkilatına ziyaret

Haberin Devamı









AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, Merkez İlçe Başkanı Halit Görgülü ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini MHP Uşak İl Başkanlığı’na giderek ziyaret etti. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı.



Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, "Son günlerde ülkemizin bu keskin virajı aldığı dönemde bu tür ziyaretlerin toplumda güzel algılar oluşturacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğe ciddi anlamda ihtiyaç duyulan bir dönemde Belediye Başkanımızın bizlere ziyareti çok manidardır. Ülkemizin ve milletimizin geleceği ve devletimizin bekası adına bu birlik ve beraberliği inşallah uzun süre devam ettireceğiz"dedi.



Türkiye’nin yeni bir referandum sürecine girdiğini ifade eden Ak Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Türkiye’nin önünde 16 Nisan’da yapılacak olan referandum süreci var. Ak Parti ve MHP, anayasa değişikliği konusunda iş birliği yaptı. Bizde 16 Nisan’da yapılacak referandum kapsamında MHP Uşak İl ve İlçe teşkilatını ziyaret ederek referandum sürecinde neler yapabiliriz, onları istişare ettik. Devletimiz, vatanımız ve ilimiz için ortak projelerde neler yapabiliriz onu görüştük ve özellikle Türkiye adına güzel bir noktaya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonraki süreçte de devletimiz, milletimiz ve ilimizin geleceği adına istişarelerimiz devam edecek. El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yoktur. Devlet, vatan, millet, bayrak bizim ve bu birlikteliğin daim olması adına ortak adımlarımız devam edecek. Güzel bir yol arkadaşlığı ile inşallah 16 Nisan akşamı Uşak’ta hep birlikte Evet’i en yüksek oyla çıkarmanın mutluluğunu yaşayacağız" diye konuştu. MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Halit Görgülü ise, "15 Temmuz sonrası başlayan, devletimiz için birlik ve beraberliğin hakim olduğu Yenikapı ruhu yerelde de devam edecektir. Eğer memleket söz konusuysa, parti adı yoktur. Aynı gemideyiz" dedi.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)



FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!