Vali Öz: Tercih Fuarı, öğrencilerin daha iyi bir geleceğe kavuşmalarına yardımcı olacaktır

Güncelleme Tarihi:

Vali Öz: Tercih Fuarı, öğrencilerin daha iyi bir geleceğe kavuşmalarına yardımcı olacaktır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 10:03

Vali Öz: Tercih Fuarı, öğrencilerin daha iyi bir geleceğe kavuşmalarına yardımcı olacaktır

Haberin Devamı

TRABZON, (DHA) - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nce devlet ve vakıf üniversitelerinin bir araya getirilmesiyle düzenlenen, ‘Tercihim Geleceğimdir’ fuarın açılışına katıldı. Vali Öz, fuarın öğrencilerin daha iyi bir geleceğe kavuşmalarına yardımcı olabileceğini söyledi.

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tercih fuarının açılışına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin geleceğini yakından ilgilendiren fuarın Trabzon'da düzenlenmesinin önemine işaret eden Vali Öz, “ Fuarda öğrencilere tüm yaşamlarını etkileyecek zorlu yol ayırımında üniversiteleri daha iyi tanıyabilme fırsatı sunulacak. Doğru seçim yapmalarına yardımcı olabilmek, meslekler, bölümler ve üniversiteler hakkında ilk elden doğru bilgilerin anlatılması amacıyla oluşturulan fuar öğrencilerimizin daha iyi bir geleceğe kavuşmalarına yardımcı olacak” dedi, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da, fuar süresinde akademisyenlere eğitim seminerleri verileceğini ifade etti, oluşturulacak tercih danışma masaları ile de ziyaretçilere ve rehber öğretmenlere danışma hizmeti sunulacağını söyledi.

Tercih Fuarı’na katılan Artvin Çoruh Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Işık Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Kara Harp Okulu Komutanlığı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kars Kafkas Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Melikşah Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi stantlarını öğrencilerle buluşturdu. 
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!