Şampiyon Engellilerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Engellilerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 10:45

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DÜNYA ŞAMPİYONU SELÇUK ÇEBİ, "ENGELLİLİKTEN KURTULMANIN YOLU ENGELLERİ AŞACAĞINA İNANMAKLA BAŞLAR" DEDİ.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, "Engellilikten kurtulmanın yolu engelleri aşacağına inanmakla başlar" dedi.
Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, AK Parti milletvekili aday adaylarından Zeynep Çebi, MHP Milletvekili Aday Adayı Nurcan Yılmaz, Hüseyin Kıran ve Ülkü Ocakları Başkanı Mihrap Altınışık ile birlikte Anadolu Tüm Engelliler Derneği Kaynaştırma Gecesi’ne katıldı. Dernek Başkanı Hacı Kaya, "Biz Engellileri bir engel gibi görmeyin. Biz de hayatın içindeyiz. Sizin yaşadığınız Dünyayı paylaşıyoruz. Hayatı birlikte yaşayıp kolaylaştırmak istiyoruz. Bize ne kadar yardımcı olursanız kendi hayatınızı da o kadar kolaylaştırırsınız. Biz engelliler çalışma hayatının içinde de yerimizi almak istiyoruz. Lütfen bizi dışlamayın yanınıza alın. Sorunlarımıza yardımcı olun. Engellileri dilenci olarak sokağa bırakmayın” diyerek destek istedi.
Selçuk Çebi de yaptığı konuşmada "Sayın Hacı Kaya’ya katılıyorum. Bir toplumun gelişmişliği, engelli vatandaşlarına sağladığı iş ve yaşama şartlarıyla ilişkilidir. Eğer onları mümkün olduğunca kendi kendilerine yeter duruma getirirsek çağdaş bir toplum oluruz. Benim ailemde de fiziksel engelli yakınım var. Onun çektiği çilelere bizzat şahit olan bir kardeşiniz olarak şunu gönülden söylüyorum. Eğer sizi Mecliste temsil etmek bana nasip olursa engelli kardeşlerim için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!