'Seyir Terası' geliri SMA’lı Mustafa’nın tedavisine bağışlanacak

Güncelleme Tarihi:

Seyir Terası geliri SMA’lı Mustafa’nın tedavisine bağışlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2024 16:24

'Seyir Terası' geliri SMA’lı Mustafa’nın tedavisine bağışlanacak

Haberin Devamı

TRABZON,(DHA)- ORTAHİSAR Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 21 Temmuz Pazar günü Boztepe Seyir Terasından elde edilecek hasılatın SMA hastası Mustafa Deniz için bağışlanacağını belirterek, “Bütün Trabzonlu hemşerilerimi Pazar günü Seyir Terasımıza davet ediyorum. Gelin hep birlikte Mustafa’nın yaşamasına bir katkı sunalım” dedi.

Ortahisar Belediyesi, başlattığı uygulamayla, belediyenin gelir getirici iştiraklerinden olan Boztepe Seyir Terasının bir günlük hasılatı, SMA Hastası Mustafa Deniz’in tedavisi için bağışlanacak.

BAŞKAN KAYA’DAN HERKESE DAVET

Destek kampanyasıyla ilgili bilgi veren Başkan Kaya, “Trabzonlu hemşerilerimizi Pazar günü saat 11’de Boztepe Yürüyüş Yolumuza bekliyoruz. Gelirken çocuklarınızı, akrabalarınızı ve dostlarınızı alarak gelin. Hep birlikte çok önemli, çok güzel bir işe imza atacağız. SMA hastası, yavrumuz Mustafa Deniz’e hep birlikte bir el uzatacağız. Boztepe Yürüyüş Yolumuzun başlangıç noktasında da CHP Kadın Kollarımızın açacağı bir kermes olacak. Oradan elde edilecek gelir ve Seyir Terasımızı ziyaret eden her bir vatandaşımızdan elde edeceğimiz gelir, Mustafa Deniz yavrumuza can olacak, ona hayat verecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bütün Trabzonluları Pazar günü Seyir Terasını gezmeye ve kermese katılmaya davet eden Başkan Kaya, “Hep birlikte orada buluşalım. Sizin de bu kampanyaya bir desteğiniz olsun. Mustafa’nın yaşamasına katkınız olsun. Gelin hep birlikte Mustafa’mıza sahip çıkalım” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!