Mehmet Atalay AK Parti’den Yeniden Aday Adayı Oldu

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Atalay AK Parti’den Yeniden Aday Adayı Oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 13:48

BASIN İLAN ESKİ GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ATALAY ERKEN SEÇİMLERDE YENİDEN AK PARTİ'DEN ADAL ADAYI OLDU.

Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, erken genel seçimlerde yeniden AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Atalay ilk tercihini Trabzon’dan yana yaparken ikinci tercihinde ise İstanbul’u yazdı.
7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı olan Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimlerde yeniden AK Parti’den aday adayı olduğunu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nden düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı. Atalay, ilk tercihini Trabzon’dan yana yaparken ikinci tercihini ise İstanbul 2. Bölge’den yana kullandı.
Mehmet Atalay, Türkiye’de son dönem şehit haberleri ile üzüntüye boğulduğunu belirterek, "Ülkemizi üzüntüye boğan şehit haberleri alıyoruz. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Terör örgütünün yaptıkları ile halkları bütünleştirmemek lazım. Halk asla teröre, teröristlere prim vermiyor istemiyor. Bazen baskı altında kalarak bu sorunları yaşıyor. Ama bir maşa, belli odaklardan beslenen terör örgütü ne yazı ki huzurumuzu bozmak için en büyük kötülüğü doğuya yapıyor. Devlet güçlüdür, hiç tereddüdünüz olmasın. Çözüm süreci denilen arada örgüt güçlendi, düşüncesi yerine devletin o süreyi çok iyi değerlendirdiğini söyleyebiliriz. Bu ülkeyi kimse bölemeyecek, kimse kast edemeyecek" diye konuştu.
Aday adaylığı sonrası görevine dönmediğini hatırlatan Atalay "Bu nedenle uzun bir tatil yaptım. Eksikleri biliyorduk. Burada 2 ay kaldık ve gördük. Olağanüstü bir coğrafyada bulunduk. Trabzon’u çevresiyle birlikte hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Trabzon’da AK Parti oylarında bir düşüş var, bunu görüyoruz. Daha iyi çalışarak yükseltmemiz gerek. Yapılan anktetlerde halkımızı bize büyük bir ilgi gösterdi. Onlara da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!