Başkan Sarıalioğlu’na Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sarıalioğlu’na Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 08:42

Başkan Sarıalioğlu’na Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

Haberin Devamı

OF(Trabzon) (DHA) - Trabzon'un Of İlçesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ahmet Altunsoy ve SGK çalışanları, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle ilçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Çalışmalar konusunda bilgi veren SGK İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy, Sosyal Güvenlik Haftası’nı en iyi şekilde değerlendirme çabasında olduklarını belirterek, kayıt dışı istihdamla mücadelede önceki yıla oranla artış sağladıklarını dile getirdi.

Sosyal güvenliğin toplum açısında önemine değinen Başkan Sarıalioğlu da, “İnsanların hayatları boyunca yaşam kalitelerini etkileyen en önemli sebeplerden biri de sosyal güvencedir. Güçlü ve sağlıklı bir toplum olmanın ön koşulu, ailenin korunması ve güçlendirilmesi ile mümkündür. Yani bir devletin sosyal güvenlik sistemi ne kadar ileri düzeyde ise, vatandaşları da o kadar mutlu ve huzurlu demektir. İnsanların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını güvence altına alan SGK, aynı zamanda kayıt dışı istihdam ile mücadele ederek haksız rekabeti önlemekte ve işçinin alın terine önem vermektedir” dedi, ziyaret nedeniyle SGK İlçe Müdürü Altınsoy’a teşekkür etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!