Başkan Genç, 'Engelliler Haftası' etkinliğinde konuştu: Her zaman yanlarında olacağız..

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç, Engelliler Haftası etkinliğinde konuştu: Her zaman yanlarında olacağız..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 15:29

Başkan Genç, 'Engelliler Haftası' etkinliğinde konuştu: Her zaman yanlarında olacağız..

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Engelliler Haftası etkinliğine katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, toplum içindeki yaşamlarını kolaylaştırmak için çaba harcadıklarını belirterek, “Onlar için ne yapsak azdır" dedi. 

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Engelliler Haftası nedeniyle Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Ortahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Hacı Kaya ile çok sayıda engelli okulu öğrencisi, öğretmenler ve ailelerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan ve engellilerin toplum içindeki yaşamlarını kolaylaştırıp, onları sosyal yaşama kazandıracak yolları açmak için çaba harcadıklarını belirten Başkan Genç, istihdamlarına katkı sağlamak için de çeşitli kurslar düzenlediklerini söyledi. Engelliler için hazırlanan aktiviteleri anlatan, "Her zaman yanlarında olacağız" diyen Başkan Genç, "Şunu açıklıkla söylemeliyim ki onlar için ne yapsak azdır. Daha fazlasını yapmamız lazım. Çünkü biz, bütün kesimlerimizle beraber bir toplumuz. Yapacağımız hizmetlerle bu kesimleri toplumsal hayatın içine ne kadar sokabilirsek o kadar başarılı oluruz. Bunu belediyecilik anlamında görevimiz olarak görüyoruz, hem de insani anlamda da bunun sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, engellilere yönelik kurumlarda görev yapan öğretmenleri, eğitmenleri ve çalışanları da tebrik etmek istediğini belirterek, “Onlara teşekkür ediyorum. Engelliler konusunda atılacak bütün adımlarda yanlarında yer alacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!