AK Parti MKYK Üyesi Süleyman Soylu Oyunu Kullandı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti MKYK Üyesi Süleyman Soylu Oyunu Kullandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 12:12

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu, 26. Dönem Milletvekili Genel seçimi için oyunu Yalıncak Ortaokulunda kullandı.
Okula saat 09.00’da gelen Soylu, nüfus cüzdanını görevlilerin kontrol etmesinin ardından 1277 nolu sandıkta oyunu kullandı.
Seçimin hayırlı olması temennisinde bulunan Soylu, “Bu seçimler hem ülkemiz hem de demokrasimiz için hayırlı olsun. Bu seçimlerin sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisinin oluşturacağı tablo ile gerek Türkiye’nin problemlerinin çözüleceği gerek ülkemizin tüm hedeflerinin gerçekleşeceğini bütün dünya dost düşmen görecektir” dedi.
Soylu, demokrasinin önemine dikkat çekerek, “Çarenin demokrasi olduğunu ve Türkiye’de demokrasi ile tüm meselelerin çözüldüğünü herkes 1 Kasım akşamı, yani bu akşam sandıklar açıldığında duyacaktır. Türkiye bugüne kadar ne adım attıysa demokrasiyle, seçimlerle, oyla ve sandıkla attı. Bugün de aziz milletimiz bunu bir şekilde tekrar ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU, OYUNU KULLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Soğuksu mahallesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı. Okula erken saatlerde gelerek 2 bin 134 nolu sandıkta oyunu kullanan Gümrükçüoğlu, sonra yaptığı değerlendirmede demokrasinin önemine dikkat çekti.
Bugün 1 Kasım 2015 olduğunu ve halkın iradesinin ortaya çıkacağını anlatan Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: “Halkın iradesinin sandığa yansıması ve demokrasinin en temel adımı olan kendimizi idare edecek olanları seçmemiz hepimiz içim önemli bir gurur. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. İyi ki demokrasi var, iyi ki aziz milletimiz iradesini sandığa yansıtarak kendini idare edecek olanları seçmiş olacak ve bu seçimler her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nde idareyi tayin etmiş olacak. 1 Kasım seçimleri Trabzon’a, ülkemize, aziz milletimize hayırlı olsun. Barış ve kardeşlik içinde, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün en büyük adımı demokrasi ve demokratik seçimlerdir. Bunun, ülkemizin geleceği için en iyi yol olduğunu tarihten beri yaşadık, yaşıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz.”
Öte yandan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, eşi Şengül Revi ve kızı Kübra Revi’yle birlikte Ortahisar İlçesindeki Erdoğdu İlköğretim Okulu 2335 Nolu sandıkta oyunu kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!