Erbaa'da Jandarma'dan trafik semineri

Güncelleme Tarihi:

Erbaada Jandarmadan trafik semineri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2018 16:05

Erbaa'da Jandarma'dan trafik semineri

Haberin Devamı

TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Erbaa İlçesinde Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliği ve durumsal farkındalığın arttırılması amacıyla seminer düzenledi.
Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Çelebi çok sayıda protokol üyesi ve öğrenciler katıldı. 24 saat esasına göre çoğu zaman ailelerini ikinci plana atarak görev yaptıklarını belirten Erbaa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Çelebi ''Bizler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi 'Her zaman yurt, ulus ve Cumhuriyetimize aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, fedakarlık ve feragat örneği, bir kanunun ordusuyuz'. Kamu düzeninin vazgeçilmez bir parçası olan trafik güvenliği, ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesidir. Bugün burada bu sorunun anlamak trafik güvenliğinin sağlanabilmesindeki en önemli hedef kitle olan sürücü, yolcu ve yayaların trafik bilincini arttırmak, trafik kurallarının bir kültür, bir yaşam biçimi olarak benimsenmesine katkı sağlamak için bulunuyoruz'' dedi.
İlçe Jandarma Komutanlığının projesini gönülden desteklediğini belirten Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan ise ''İnşallah çocuklarımız yapılan bu çalışmalarla bundan sonra daha güvenli, daha emniyetli, bir trafikte yaşamaya devam edecekler'' diye konuştu.
İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen trafik konulu makale, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!