Diş hekimliği öğrencileri önlük giydi

Güncelleme Tarihi:

Diş hekimliği öğrencileri önlük giydi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 16:43

Diş hekimliği öğrencileri önlük giydi

Haberin Devamı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Diş Hekimliği Fakültesi birinci sınıf öğrencileri önlük giydi.
GOÜ Taşlıçiftlik Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Eğri, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertan Bülbüloğlu akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Diş Hekimliği Fakültesini tercih eden ve kazanan öğrencilere teşekkür eden GOÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Şahin, "Eğitim hayatları boyunca kendilerine başarılar diliyorum. Sevgili öğrencilerimiz unutmamalıdır ki, tıp ve sağlık alanında eğitim hiçbir zaman bitmemektedir. Her gün gelişen ve yenilenen teknoloji ile birçok alanda güncellemeler yapılmaktadır. Üniversitemizde bu gerek teknolojik, gerekse eğitim alanında kendini yenilemektedir. Ben öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılar diliyorum. Ailelerimize de gözleri arkada kalmasın evlatlarınızı en iyi şekilde yetiştireceğimizi söylemek istiyorum" dedi.
Diş Hekimliği Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon ve spor müsabakalarında derece alan öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Daha sonra Diş Hekimliği öğrencilerine önlükleri giydirildi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!