Tekirdağ’da bağışlanan iki akülü araç sahiplerine verildi

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağ’da bağışlanan iki akülü araç sahiplerine verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 16:54

Tekirdağ’da bağışlanan iki akülü araç sahiplerine verildi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa  Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezine ‘ne (SEKOMER) hayırsever iş adamı tarafından bağışlanan 2 akülü araç törenle sahiplerine teslim edildi.
Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan SEKOMER’e bir iş adamı tarafından bağışlanan iki adet akülü sandalye, törenle sahiplerine teslim edildi. Törene Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, firması yetkilileri, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi ile Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği temsilcileri, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.
 
Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP’li Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak kendimize belirlediğimiz vizyonlardan biri de ‘Engelsiz Kent’ olmaktı. Bu yolda çok önemli adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Projelerimizin hemen hemen hepsinde vatandaşlarımızla ortak hareket etmeyi tercih ettik. Biz belediye olarak bu adımları atarken, kentimiz de gerek sivil toplum kuruluşları gerekse bireysel düzeyde bu çabalarımıza kendiliğinden katılım göstermeye başladı. Daha önce bir hayırsever vatandaşımız bahçesinde yetiştirdiği elmaların tamamını Süleymanpaşa Belediyemiz bünyesindeki ‘Dost Eli Aşevi’ne bağışlamıştı. Bugün de bir firmamız, yürüme engelli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere bağışladığı iki akülü sandalyeyi ihtiyaç sahiplerimize teslim ediyoruz. Bir belediye başkanı olarak verdiğimiz hizmetlere kendi isteği ile vatandaşlarımızın katılım göstermesinden duyduğum mutluluğu tarif edemiyorum. İnanıyorum ki, bu bağışlar birer kartopu olacak ve kısa sürede büyüyerek çığ gibi artacaktır. El birliği ile Engelsiz Süleymanpaşa’yı yaratacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye araçları teslim edildi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!