Malkara Belediyespor Yönetiminden Büyük Vefa Örneği

Güncelleme Tarihi:

Malkara Belediyespor Yönetiminden Büyük Vefa Örneği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 16:33

MALKARA BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI CELAL YILMAZ VE GENEL KAPTANI SERKAN AYAZ, TAKIMIN KALECİSİ ALİ GÖROĞLU'YU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz ve Malkara Belediyespor Genel Kaptanı Serkan Ayaz, ameliyat olan Malkara Belediyespor’un başarılı kalecisi Ali Göroğlu’yu ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.
Göroğlu’yu Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne giderek ziyaret eden Yılmaz ve Ayaz, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un selamlarını da iletti. Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz ve Malkara Belediyespor Genel Kaptanı Serkan Ayaz, antrenman sırasında şanssız bir şekilde sağ diz ön çapraz bağı kopan kaleci Ali Göroğlu’nun ameliyatı ve tedavi süreci hakkında hem başarılı kaleciden hem de ameliyatı yapan doktordan detaylı bilgiler aldı.
Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle başarılı kalecimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Sağ diz ön çapraz bağındaki yırtık nedeniyle ameliyat olan başarılı kalecimiz Ali kardeşimizi ameliyat sonrası görmek ve ziyaret etmek istedik. Kardeşimizi iyi gördük. Biliyorsunuz diz ön çapraz bağ yırtıkları bir sporcunun başına gelebilecek en önemli sakatlıklardan birisidir. Ameliyat sırasında ön çapraz bağ yırtığına ek olarak menisküs ameliyatı yapılarak kıkırdaktaki problem de giderildi. Hem ameliyatın iyi geçmesi hem de ameliyat sonrası Ali kardeşimizi iyi bir halde görmemiz bizleri çok mutlu etti. Kalecimiz Ali’nin kuvvetli bir bünyesi var ve kendisi çok çalışkan bir futbolcumuzdur. Birkaç aylık dinlenmenin ardından ikinci ay sonunda önce koşulara, ardından da egzersizlere başlayacağını öğrendik. İyi bir çalışmayla inşallah en kısa sürede kalecimiz Ali sahalara ve aramıza geri dönerek başarıyla kalemizi korumaya devam edecektir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!