Yıldızeli MYO'da iftar programı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızeli MYOda iftar programı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 14:15

Yıldızeli MYO'da iftar programı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından öğrencilere yönelik iftar yemeği düzenlendi.
Programa katılmak üzere ilçeye giden CÜ Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız, ilk olarak Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin'i makamında ziyaret ederek Yıldızeli ve Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu hakkında Kaymakam Keskin'le görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim de hazır bulundu.
Ziyaretin ardından Prof. Dr Alim Yıldız ve beraberindekiler Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen programa Yıldız'ın yanı sıra Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin, Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr Ahmet Alim iftar programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin ise, "Gecemiz mübarek olsun. Tutmuş olduğumuz oruçlar kabul olsun. Sayın Rektörüm, bugün genç kardeşlerimizle beraber bizleri yalnız bırakmadınız, bizlerle beraber iftar yaptınız, buraya kadar zahmet ettiniz, çok teşekkür ediyorum ayağınıza sağlık. Sayın Rektörüm, genç kardeşlerimiz ikinci sınıftaki eğitimlerini tamamladılar, biz onlara şimdiden eğitim hayatlarında, iş hayatlarında başarılar diliyoruz. Eğitim hayatı devam eden kardeşlerimize de başarılar diliyoruz. Ben tekrar sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.
CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ise yaptığı konuşmada, "Güzel bir akşamda birlikteyiz, güzel bir amaç uğruna birlikteyiz. Bugün iftarımızı beraber yaptık. Geçen hafta beni davet ettiklerinde geleceğimi söyledim. Çünkü biliyorsunuz memleketim Yıldızeli. Kaymakam Bey'i de zaten ziyaret etmemiz gerekiyordu. Hem bu vesile ile Kaymakam beyi ziyaret ettik hem de sizleri bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık. Bu iftar sofrasını bizim için hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her günümüz böyle olsun, afiyet olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Oruç bir rahmet ayıdır, muhabbet ayıdır, muhabbetiniz bol olsun" dedi. İftar programının ardından Prof. Dr. Alim Yıldız öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!