Vali Gül'e ziyaret yoğunluğu

Güncelleme Tarihi:

Vali Güle ziyaret yoğunluğu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 17:23

Vali Gül'e ziyaret yoğunluğu

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SON valiler kararnamesi ile Sivas Valiliği'ne atanan Davut Gül'e çeşitli kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Vali Gül'ü bugün Sivas Ravza Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Ağbektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar ve yönetim kurulu üyeleri, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Kamil Taşçı, Pir Sultan Derneği Başkanı Hidayet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Baro Başkanı Hakan Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Valimiz Davut Gül, daha sonra Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi başkanlığındaki Suşehri Heyetini, Altınyayla Kaymakamı Selami Kaya başkanlığındaki Altınyayla Heyetini ve Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir başkanlığındaki Gürün heyetini makamında kabul etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Gül, ilçe kaymakamlarından çalışmaları ile ilgili bilgi alarak ilçe heyetlerine çalışmalarında başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!