TEOG şampiyonlarına bir ödül daha

Güncelleme Tarihi:

TEOG şampiyonlarına bir ödül daha
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 16:36

TEOG şampiyonlarına bir ödül daha

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Muzaffer Sarısözen Ortaokulunda düzenlenen yılsonu karne dağıtım ve ödül törenine katıldı. Altınsoy, programda TEOG Türkiye birincisi Rümeysa Aktaş ve TEOG Türkiye ikincisi Gökçe Bengisu Çubukçu'yu ödüllendirdi.

Muzaffer Sarısözen Ortaokulu 2015-2016 eğim öğretim yılı yılsonu programı düzenlendi. Programa Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Altınsoy, Maarif Müfettişleri Başkanımız Cengiz Atalay, Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail Uyar, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Bugün karnelerimizi alıyoruz. Karnelerimizi almak demek, okuma ile eğitim öğretim ile ilişkimizin kesilmesi demek değil. Bu arada biraz dinleniyoruz. Okul programları azaltılmış oluyor ama benim size tavsiyem yazın da mutlaka eğitim öğretim faaliyetlerinden kopmamanız gerekiyor. Okul demek sadece binaların olduğu yerler değildir. Eğer algılayabilirse her yer mekteptir. Köylerimize gidip orada büyüklerimizden, çevremizden öğrendiklerimiz bize bir mektep vazifesi görebilir. Başka şehirlere gitmek, gezi yapmak yine aynı şekilde mektep vazifesi görebilir. Dolayısıyla öğrenmek isteyen, eğitilmek isteyen, buna açık olan her insan için her yer bir mekteptir. O nedenle ben öğrencilerimize şunu tavsiye ediyorum. Yazın en az 3 tane kitap bitirin. Çünkü dünyanın en ucuz, en güzel, en zevkli seyahati kitap okumaktır" dedi.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Daha sonra ödül töreni düzenlendi. Bu kapsamda ilk olarak okulda gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 'Peygamberimizin Hayatı' konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Maarif Müfettişleri Başkanı Cengiz Atalay takdim etti. Değerler Eğitimi Merhamet ve Yardımlaşma Konulu Resim Yarışmasında birinci olan Ayşe Akbaba ise ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uyar’ın elinden aldı. Törende son olarak, TEOG'ta Türkiye birincisi olan Rümeysa Aktaş ve TEOG Türkiye ikincisi olan Gökçe Bengisu Çubukçu ödüllendirildi. Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, öğrencilere, onur belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!