Suşehri'nde kan bağışına yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Suşehrinde kan bağışına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 16:29

Suşehri'nde kan bağışına yoğun ilgi

Haberin Devamı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ (Sivas),(DHA)-SİVAS'ın Suşehri ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağış kampanyası ilgi gördü.

İlçe merkezinde Hükümet Konağı önündeki Kızılay Kan Merkezi'ne ait otobüse gidenler kan bağışında bulundu. Türk Kızılay Suşehri Şube Başkanı İsa Şahin 3 günlük kan bağışı programı çerçevesinde ilçede konuşlandırılan Kızılay kan toplama aracına vatandaşların yoğun talep gösterdiklerini söyledi.

'Kan vermek hayat kurtarır' diyen Şahin, "İlçe halkımızın bu konuda çok duyarlı olmaları bizleri gururlandırıyor. İlçemiz kan bağışı noktasında önemli bir konumda, bağışların artarak devam etmesini diliyoruz. Suşehri halkına Kızılay derneği olarak şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kan Merkezi doktorlarından Hakan Serici ise, Ramazan ayında kan stoklarında sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayarak, "Bu sıkıntıyı ramazan ayı içerisinde yaşamamak için Suşehri ilçesine geldik. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Kan bağışı kampanyası cuma gününe kadar devam edecek. Kan bağışına herkesin duyarlılık göstermesi gerekiyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!