Sivasspor - Eyüpspor maçının ardından

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor - Eyüpspor maçının ardından
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2024 22:38

Sivasspor - Eyüpspor maçının ardından

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA)- SÜPER Lig'in ilk haftasında Sivaspor sahasında ağırladığı Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Öncelikle seyirciden rica ediyorum. Elimizdeki kadro yapısı işte üç gün önce transfer ettiğimiz oyuncuların performans olarak daha hazır olmaması ve şu andaki kadromuzla da mücadele etmeye çalışan çocuklara sahip çıkmak lazım. Mükemmel bir gol attılar ve o mükemmel golden sonra da biz pozisyonları değerlendiremedik. Çünkü maçın hakemi çok küçük bir yönetim gösterdi. O kadar küçük bir yönetim gösterdi ki Zorbay Küçük. Önündeki top göbeğine çarpan topu el veremeyip, orta yapılan ortayı veremeyen, yan hakem 10 metre olsaydı dönüp kaldıramayan inanılmaz kötü. Bir de VAR'cık var. VAR'cıktaki o VAR'cık kimse penaltıya flu diyor. Vurdu ama toptan sonra vurdu. Yapma ya. Sen yorumcu musun? Nasıl bir VAR'cıksın sen oradan yorumluyorsun. Geliyorsunuz evimizde sarı kartların hepsini bize, bütün taktir haklarını onlara nefes nefese yönetemiyorsun. Gördüğünü veremiyorsun. Verdiğin her karar da yanlış. Bir takımı oyun temposunu bulmasını engelliyorsun. Zaten kadrom eksik. Sezona 8 tane ilk 11'de oynayabilecek 12 tane genç çocukla başladık. Takviyeler yapmaya çalışıyoruz. Senin işin ilk maçı doğru yönetmek. Zaten MHK değerlendirir. İzler maçı ve VAR'cıkla konuştuklarınızı değerlendirir" dedi.

Haberin Devamı

YAVAŞ: ŞU AN BİZİM İÇİN İŞLER YOLUNDA

Lige iyi başladıklarını söyleyen Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise, "Bunu da devam ettirmek istiyorduk. Ayrıca bu ligin ilk haftalarında alınan puanların ligin ilerleyen süreçlerinde daha da değerleneceğinin farkındayız. Çünkü önümüzde zorlu fikstür bizi bekliyor. Zorlandıkça burada alınan puanlar bizi büyük takımlara karşı kadro kalitesi bizden daha yüksek olan takımlara karşı daha rahat daha en azından sakin çıkmamızı sağlayacaktı. Ligin yeni takımıyız. İlk üç maç bizim için gerçekten hayal ettiğimiz gibi oldu. İyi başlamak istiyorduk. İyi başladığımızı düşünüyoruz. Şu an bizim için işler yolunda. Sivasspor'da bugün gerçekten iyi mücadele etti. Ama maça baktığımızda biz maçın son başından sonuna kadar hakimdik, istediğimiz gibi gitti. Skoru da bulduk. Skoru arttıracak fırsatları da bulduk, değerlendiremedik. Daha da farklı bir skorla buradan ayrılabilirdik. Sonuç olarak dediğim gibi önemli bir üç puan bizim için. Kazanmak için maç öncesi planlarımızı yapmıştık. Bunu başardığımız için de çok mutluyuz" diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!