Sivas Belediyespor PTT 1'inci Ligi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Sivas Belediyespor PTT 1inci Ligi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 14:52

Sivas Belediyespor PTT 1'inci Ligi hedefliyor

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SPOR Toto İkinci Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor, yeni sezonda PTT' 1'inci Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Sivas Belediyespor, 2016 -2017 futbol sezonu hazırlıklarına Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde başladı. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde ilk antrenmanına çıkan Belediyespor, yeni kadrosu ile sezonun startını verdi. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, 2'inci Lig'de grubun iddialı ekiplerinden olmak için takıma katılan oyuncularla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirterek, hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi. Yönetim kurulu üyeleri ve Belediyespor'un sponsorluğunu yapan Sivas Medicana Hastanesi Genel Müdürü Hilmi Ozan Yaşar ile birlikte takımın ilk antrenmanını izleyen Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, teknik heyet ve oyuncuların uyumundan memnun olduğunu belirterek, uzun lig maratonunda Sivas’ı ve kulübü en iyi şekilde temsil ederek, PTT 1'inci Lig'e çıkan takımlar arasında yer almak istediklerini söyledi.

ABDURRAHMAN'LA 2 YILLIK ANLAŞMA

Yeni sezonda 2'inci Lig Beyaz Grup'ta Sivas'ı temsil edecek olan Sivas Belediyespor, dış transferde yeni bir isimle daha anlaştı. Bandırmaspor'da oynayan sağ açık oyuncusu Abdurahman Kuyucu ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldığı açıklandı. 23 yaşındaki genç oyuncu daha önce Hatayspor, İskenderunspor, Antalyaspor ve en son olarak Bandırmaspor forması giydi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!